Servicii Google ads

Obții rezultatele care conteaza prin Google Ads

Adwords sau Google Ads este o soluție de marketing eficientă pentru firmele mici și mijlocii, cu numeroase beneficii, cum ar fi bugetele flexibile, rezultate măsurabile, implementare rapidă, costuri de administrare reduse și posibilitatea de a recupera rapid investiția.
Este momentul să descoperiți puterea acestei soluții de marketing!

Agenție digitală parteneră Google

Cu experți certificați în Google Ads, ne propunem să îmbunătățim profitabilitatea afacerilor clienților noștri și să devenim un partener de încredere pe termen lung.

Cu ce te ajutăm prin servicii Google Ads?

Profită de expansiunea mediului online și crește-ți afacerea profitabil și măsurabil cu ajutorul serviciilor de publicitate Google Ads

Instalarea codurilor de urmărire și definirea obiectivelor de conversie

Ne ocupăm de instalarea codurilor de urmărire și definirea obiectivelor de conversie în website-ul tău pentru campaniile Google Ads.

Identificarea cuvintelor cheie profitabile

Identificăm cuvintele cheie profitabile pentru a îmbunătăți rezultatele și a maximiza vânzările.

Bannere și elemente grafice

Ne ocupăm de crearea de bannere și alte elemente grafice pentru a promova serviciile sau produsele tale.

Anunțuri text convingatoare

Ne ocupăm de crearea de texte convingătoare pentru a obține rezultate optime, captarea atenției publicului țintă și încurajarea acțiunilor de achiziție.

Optimizare Landing Page

Ne ocupăm de îmbunătățirea experienței utilizatorului și a vitezei de încărcare a paginilor de destinație pentru a maximiza conversiile și vânzările.

Monitorizare zilnică și optimizare

Monitorizarea zilnică a performanței campaniilor și gestionarea bugetului alocat, eliminând cuvintele cheie negative și destinațiile de plasare inadecvate.

google ads

Soluția ideală pentru afaceri mici și mijlocii

Adwords sau Google Ads este o soluție de marketing eficientă pentru firmele mici și mijlocii, cu numeroase beneficii, cum ar fi bugetele flexibile, rezultate măsurabile, implementare rapidă, costuri de administrare reduse și posibilitatea de a recupera rapid investiția.

Google Ads îți permite să creezi și să distribui anunțuri oportune (atât pe dispozitive mobile, cât și pe computer) în rândul publicului țintă. Aceasta înseamnă că afacerea dvs. va apărea pe pagina cu rezultatele motorului de căutare în momentul în care utilizatorii ideali caută produse și servicii similare cu cele pe care le oferi prin Căutarea Google sau Google Maps. 

Utilizat corect, Google Ads te poate ajuta să vizezi cu precizie publicul și să generați rapid conversii. Cu o propunere de valoare puternică, o pagină de destinație și un cuvânt cheie, Google Ads te poate ajuta să îți dezvolți afacerea.

Ajungi la oameni atunci când te căută

Odata ce vizăm cuvintele cheie potrivite putem ajunge în fața potențialilor cumpărător exact în momentul în care vă caută produsele.

Randament ridicat al investiției

Google Ads va face să plătești numai pentru anunțurile pe care oamenii dau clic, odata ce campaniile sunt optimizate corect, poți obține o rentabilitate ridicată a investiției.

Rezultate măsurabile și transparență

Google Ads este cel mai transparent tool, oferind o mulțime de valori PPC care vă permit să vedeți la un nivel granular ce funcționează și ce nu.

Control total asupra campaniilor

În funcție de profitabilitate, poți alege să modifici în orice moment bugetul fiecărei campanii de Google Ads.

Fără timp pierdut, direct rezultate

Rezultatele vorbesc de la sine

GOOG-0ed88f7c
exemplul 1

Vânzări totale generate de aprox. 1,090.000,000 RON cu un cost/conversie de 18,83 RON., ROAS 11X.

Rezultate Google Ads (27 dec 2021 - 19 dec 2022)
GOOG-0ed88f7c
Exemplul 2

Vânzări totale generate de aprox. 1,360.000,000 RON cu un cost/conversie de 12,45 RON, ROAS 13X.

Rezultate Google Ads (15 mar 2022 - 23 dec 2022)

Care sunt pașii?

1

Ne contactezi și soliciți oferta Google Ads

2

Creăm contul de Google Ads, iar dacă ai deja unul, îți vom trimite o invitație care ne permite să creăm campanii pe contul tău

3

Configurăm campania cu bugetul zilnic ales de tine

4

Tu doar urmărești rezultatele în timp real

ce spun clienții despre noi

Oamenii sunt mai importanți decât orice raport de performanță

Ca idee, cu cine lucram înainte, aveam o campanie de Google Ads cu vânzări o data la câteva zile iar acum am pe cont 5-6 campanii de publicitate și vânzări zilnice. Se vede profesionalismul și implicarea, să trăiți!

Dr. Florin V.

O colaborare deja de mai bine de 2 ani...ii multumesc domnului Silviu pentru tot efortul si implicarea, s-a ocupat doar el de majoritatea aspectelor, de la crearea magazinului, crearea campaniilor Google si pana la mentenanta lunara.

Mihai

Ne-au ajutat sa definim tinta si sa optimizam campaniile noastre pentru a atinge obiectivele noastre. Recomand cu incredere serviciile lor oricui doreste sa-si mareasca vizibilitatea online si sa obtina rezultate mai bune din campaniile publicitare.

Laura

Trebuie sa recunosc ca am fost sceptic inainte de a incepe campaniile, dar rezultatele au depasit asteptarile mele. Am vazut o crestere semnificativa a traficului pe site-ul meu si un numar mare de conversii.

Cristi

    Ai nevoie de promovare pe Google Ads?

    Ești pregătit(ă) să îți dezvolți afacerea prin campanii Google Ads? Completează formularul și te contactăm noi în scurt timp.