SEO pentru rezultate pe termen lung

Să fii pe prima pagină în Google înseamnă o vizibitate majoră a afacerii tale în domeniul de activitate în care activezi, acest lucru însemnând tot mai mulți oameni interesați de produsele sau serviciile tale în fiecare zi.

 

Ce este SEO?

SEO (Search Engine Optimization) reprezintă un proces complex de optimizare a site-urilor web în vederea poziționărilor favorabile, în mod organic, în rezultatele motoarelor de căutare, pentru cuvintele cheie caracteristice serviciilor sau produselor ce se află pe website-ul respectiv. SEO nu mai este demult o componentă optională a marketing-ului online, ci s-a transformat încet, dar sigur, într-o necesitate, în special acolo unde costurile promovării pe alte canale este foarte ridicat sau nu există un buget dedicat.

Creșterea traficului pe site

Primele poziții în motoarele de căutare beneficiază de afișări și click-uri din partea utilizatorilor, astfel va exista un trafic considerabil pe website. De asemenea, metatag-urile bine optimizate vor conduce la cresterea ratei de click.

Creșterea notorietății

Fiind în topul căutărilor pe Google, site-ul tău primește un nr. semnificativ de afișări, ceea ce duce la creșterea notorietății afacerii tale. Site-urile afișate pe prima pagină în căutările Google sunt considerate ca fiind de încredere de către vizitatori.

Creșterea numărului de clienți

Printr-un trafic de cantitate și de calitate obținut pe primele poziții pe motoarele de căutare dar și prin optimizarea cuvintelor cheie alese cu atenție îți pot aduce cât mai mulți clienții în fiecare zi.

Servicii profesionale SEO

Optimizarea vitezei de încărcare

Analiza și optimizarea cuvintelor cheie

Analiza și optimizarea conținutului

Analiza și optimizarea structurii

Analiza competiției

Campanii de Link Building