Mentenanță web
Magazine Online WordPress

Website-ul tău rămâne mereu actual cu ajutorul serviciului de mentenanță și administrare web iar tu câștigi timp pentru a-ți dezvolta afacerea online.

Mentenanța website-ului tău WordPress: viteză, siguranță și actualizări constante

Prin serviciile de mentenanța, ne asigurăm că acesta va rămâne rapid, în siguranță și mereu actualizat, astfel încât să poți oferi utilizatorilor o experiență excelentă în timp ce tu câștigi timp pentru a-ți dezvolta afacerea online.

SERVICII MENTENANȚĂ MAGAZINE ONLINE WORDPRESS

Cu ce te putem ajuta

Mentenanța unui magazin online implică mult mai mult decât schimbarea de teme și plugin-uri, acesta implică verficare de compatibilitate, rezolvarea erorilor, optimizări de cod, modificări design, integrare de noi funcționalități și multe altele. 

Suport și mentenanță

Servicii de design și dezvoltare web

Optimizare pentru mobil & viteza de încărcare

Integrare cu servicii externe

Cum vom lucra?

1

Identificăm

Identificăm nevoile și obiectivele website-ului tău și concepem împreună un plan lunar.

3

Prioritizăm

Facem optimizarea în funcție de priorități.

4

Lansăm

Finalizăm procesul de testare, lansăm modificările și oferim suport continuu

Website-ul tău are nevoie de mentenanță

Efortul susținut de menținere a parametrilor optimi ai magazinului online este necesar, deoarece erorile, actualizări ratate ale platformei sau plugin-urilor  cresc șansele în defavoarea creșterii site-ului. Dacă website-ul nu este actualizat te poți supune la riscuri precum: atacuri și spargeri site, încărcare lentă ce poate afecta vânzările, conexiune nesigură și certificate de securitate expirate, penalizări Google în paginile de căutare și multe altele.

Contact