Magazin Online pregătit să vândă

Livrăm magazine online adaptate 100% pentru dispozitive mobile, optimizate SEO, cu un design impresionant orientat către generarea vânzărilor, alimentate de WooCommerce, cea mai populară o soluție de comerț electronic pentru magazinele mici și medii.

Magazin Online în WooCommerce

WooCommerce este unul dintre cele mai populare sisteme din lume de magazin online, alimentat fiind de platforma WordPress.

Administrare Simplă & Rapidă

Îți punem la dispoziție un panou de administrare prin care să poți ține evidența produselor tale și nu numai.

Încărcare rapidă

Te vei bucura de un timp redus al încărcării a oricărei pagini din site-ul tău pentru a evita pierderea vizitatorilor.

Design orientat către conversii

Utilizam fiecare pixel cu un singur scop: o rata de conversie cat mai mare! Luam in calcul toate elementele care pot genera creșterea vanzarilor.

Design Atractiv & Responsive

Tu ne împărtășești viziunea ta, noi venim cu un design atractiv, responsive și personalizat pentru nevoile tale.

Opțiuni și filtre

Indiferent de pachetul pe care il alegeți, veți beneficia de posibilitatea nelimitată de a creea filtre și opțiuni produselor din magazin.

Fără limită

Nu exista limita asupra numarului de produse, categorii si atribute pe care le poti afisa si vinde in magazin

Facturare online

Automatizezi procesul de facturare pentru toate comenzile.

Plata online

Clienții tăi vor putea plăti online direct cu cardul bancar.

Integrare curieri

Generezi cu ușurință AWB-ul cu un singur click.

De ce să lucrezi cu noi?

+30 Magazine Online realizate din 2020
Factură fiscală și contract pentru orice magazin online realizat

+10 ani Experiență

Ne respectăm termenele și ne tratăm clienții cu seriozitate.

De ce să alegi WooCommerce pentru magazinul tău online?

WooCommerce este unul dintre cele mai populare sisteme de magazin online, alimentat fiind de platforma WordPress.

Peste 3.8 milioane de website-uri folosesc in prezent WooCommerce. Fiind o platforma modulara, iti permite sa adaugi extra-functionalitate specifica nevoilor tale

Daca vrei sa adaugi extra functionalitate magazinului tau online, ai de ales dintr-o varietate de plug-inuri care pot fi usor integrate.

Cu WooCommerce este foarte usor sa integrezi o multitudine de metode de plata si de livrare. Fiind o platforma modulara, poti instala pluginuri create pentru orice procesator sau livrator.

WooCommerce este una dintre cele mai populare alegeri pentru magazinele online din intreaga lume, aceasta fiind in sine o dovada a faptului ca este o platforma solida, potrivita pentru magazinul tau online.

Avand in vedere ca o mare parte din trafic vine de pe mobil, este foarte important ca magazinul tau sa functioneze ireprosabil pentru a oferi o experienta placuta clientilor atunci cand viziteaza magazinul tau online de pe dispozitive mobile.

Din punct de vedere al securitatii, aceasta platforma reprezinta o alegere buna pentru magazinul tau online. Sunt numeroase pluginuri disponibile care te ajuta sa iti sporesti securitatea site-ului.

Viteză = Mai Multe Vânzări

Creșterea rapidă a magazinului vă mărește rata de conversie, vă ajută să vă poziționați mai bine în Google și vă asigură că vizitatorii rămân la cumpărături.

Realizăm website-uri cu un cod curat, optimizat pentru performanță, care asigură că timpul de încărcare al magazinului tău nu va împiedica niciodată o vânzare.

Magazin Online la cheie optimizat

Punem în practică o serie de acțiuni menite să corecteze problemele de natură SEO pentru a obține cele mai bune condiții tehnice de ascensiune în rezultatele Google.

Magazin online la cheie complet

Cât costă un magazin online la cheie?

Prețul unui magazin online realizat de noi începe de la 400€ cu funcționalitățile menționate mai sus.
Termenul de realizare variază în funcție de complexitatea proiectului dar de cele mai multe ori reușim să finalizăm un magazin online în 7 zile lucrătoare.
Plata se realizează cu avans 50% si rest de plată la finalizarea și predarea proiectului. Prețul afișat este final, convertit în lei la cursul BNR, nu suntem plătitori de TVA.

Vrei să lucrăm împreună?

Îți oferim o ofertă personalizată, adaptată nevoilor tale!